Hyper, výrobce hardwaru pro zařízení Apple, vytvořil nový USB-C rozbočovač, který řeší jeden z největších problémů, se kterými se mohou setkat majitelé iPadu Pro – množství potřebných portů pro základní připojení k externím zařízením.



V iPadu Pro jich najdete několik, včetně USB-C pro 3,5 mm jack, USB-C pro čtečku karet SD, adaptéru USB-C a adaptéru USB-C Digital AV Multiport. Rozbočovač od společnosti HyperDrive je může všechny nahradit a ještě vypadat i lépe při práci.

Specifikace

  • Rozbočovač USB-C 6 v 1 (HDMI 2K60, USB-C Data & Power Delivery, microSD, SD karta, USB-A, 3,5mm jack pro sluchátka)
  • Hliníkový prostorově šedý nebo stříbrný design, který odpovídá iPadu Pro
  • Štíhlý design
  • Pracuje s nebo bez Smart Keyboard Folio
  • Pracuje s 11palcovými a 12,9palcovými modely iPad Pro 2018

Měkká rukojeť je klíčovým prvkem nejen proto, že chrání iPad Pro od kontaktu s kovem, ale také proto, že jeho okraj bezpečně zachytí okraj iPadu Pro. Co dělá HyperDrive tak skvělým, je množství portů, které přidává iPadu Pro přes jediný adaptér. K dispozici je HDMI, USB-A, USB-C, SD karta (ne UHS-II), micro SD a 3,5 mm konektor pro sluchátka. Získáte všechny tyto vstupy a výstupy z jediného adaptéru, a přitom je stále možné nabíjet váš iPad Pro přes USB-C.

Hype vyrábí kvalitní produkty a dokonce i tento HyperDrive USB-C je dobře navržen a skvěle funguje bez toho, aniž by kazil celkový dojem iPadu. Rozbočovač se připojuje k iPadu Pro bez problémů, a to i při použití Smart Keyboard Folio.

Zdroj: 9to5mac.com