Sdílejte

Instagram včera oznámil zahájení nové funkce pro Stories nazvanou „Close Friends“ (blízcí přátelé), která vám umožní sdílet své příběhy jen s vybranou skupinou lidí, a ne se všemi sledujícími. Funkce vám nabízí lidi, se kterými nejvíce komunikujete, nebo prostřednictvím vyhledávání kontaktů, si vyberete seznam přátel pro sdílení vašich Stories.



Seznam naleznete po rozbalení boční lišty, která se nachází vpravo nahoře na vašem profilu. Při sdílení vašich Stories, se vám objeví nová možnost, sdílet se seznamem „Close Friends“. Vámi vytvořený seznam „Close Friends“ ostatní uživatelé neuvidí, a nemohou vám poslat žádost o přidání do seznamu. Uživatelé, kteří budou ve vašem seznamu, uvidí váš příběh v zeleném kolečku.

Funkce „Close Friends“ je dostupná v nejnovější verzi aplikace Instagram.

Zdroj: macrumors.com