Sdílejte

Najít iPhone je praktická funkce, kterou máte k dispozici, ale pokud prodáváte svůj telefon a zapomenete ji deaktivovat, co pak? Naštěstí existuje několik způsobů, jak můžete na svém zařízení deaktivovat funkci Najít iPhone, aniž byste ho měli u sebe.



Upozorňujeme, že zařízení musí být vypnuto, aby se funkce deaktivovala. Pokud jste  zařízení prodali někomu, koho znáte, požádejte ho, aby zařízení vypnul.

Deaktivace Najít iPhone pomocí iCloud.com
Nejjednodušší způsob, jak deaktivovat službu Najít iPhone je pomocí iCloud.com. K účtu můžete přistupovat z libovolného prohlížeče na libovolném zařízení. Přejděte na stránku iCloud.com, přihlaste se a postupujte podle těchto kroků.

  • Klikněte na ikonu Najít iPhone na hlavní stránce iCloud.
  • V horní části klikněte na položku Všechna zařízení.

  • Zařízení v seznamu, která jsou offline (vypnutá) jsou označená šedě. Klepněte na malé tlačítko X vedle zařízení, které chcete odstranit.
  • Klepněte na tlačítko Odebrat.

Deaktivace Najít iPhone pomocí aplikace
Pokud náhodou používáte jiné zařízení Apple, můžete použít aplikaci Najít iPhone, abyste deaktivovali staré zařízení. V tomto příkladu používáme iPad.

  • Spusťte aplikaci Najít iPhone a přihlaste se.
  • Na levé straně obrazovky se zobrazí seznam vašich zařízení. Stejně jako na iCloud.com, ty, které jsou offline (vypnuté) jsou označené šedě.
  • Přejděte prstem na zařízení, které chcete deaktivovat zprava doleva, a klepněte na tlačítko Odebrat.
  • Klepněte na Odstranit.

Zdroj: idownloadblog.com