Pokud jste minulý týden nějaký čas strávili v aplikaci Instagram, pravděpodobně jste viděli příspěvek „top 9“ od přátel a osobností, které sledujete. Top 9 není nativní funkce Instagramu, je ale k dispozici pomocí aplikací třetích stran.



V App Store existuje několik aplikací, které to umožňují, každá se různými způsoby liší. Můžete si vybrat mezi třemi různými aplikacemi, „Top Nine“, „Best Nine“ a „Best 9“. Top Nine od Beta Labs je nejoblíbenější a nejsnadnější. Pokud chcete vygenerovat svých top 9 pomocí této aplikace, musíte ji nejprve stáhnout z App Store. Aplikace se vás zeptá na vaše uživatelské jméno, které máte na Instagramu. Zadejte jej a vyberte možnost Pokračovat.

Aplikace vás poté požádá o vaši e-mailovou adresu. Po jejím zadání vám aplikace vygeneruje top 9. Ve výchozím nastavení je na vašem obrázku vodoznak „Top Nine“, který lze odstranit nákupem v aplikaci, ale podle mého názoru to vypadá dobře. Jedna poslední rada, kterou máme, je, že poté, co vygenerujete váš seznam top 9, použijte pomocí tohoto odkazu nástroj Forget Me. Beta Labs říká, že pomocí tohoto nástroje se odstraní všechna data v aplikaci spojená s vaším účtem.

Zdroj: 9to5mac.com