iPhonePoint.cz Apple Premium Service, servis kde vám opraví váš iPhone, iPad nebo MacBook nyní nabízí možnost, kterou využijí ti z vás, kteří chtějí zařízení prodat nebo si ho koupit z druhé ruky.



Servis totiž v takovém případě nabízí předprodejní prohlídky a vystaví certifikát, kde budete mít přehledný a kompletní stav vašeho zařízení. Při prodeji například iPhonu můžete totiž narazit na člověka, který vám nebude věřit, že zařízení není nijak poškozené a že je plně funkční. Stejně tak můžete pochybovat vy, když kupujete nějaké zařízení z druhé ruky. Zařízení může být například kupované v neautorizovaných prodejnách, může být použita neoriginální součástka, nebo může být blokované, nebo neodhlášené z iCloudu.

Takové zařízení vám pak prakticky na nic není, proto je důležité dát si pozor. iPhonePoint.cz Apple Premium Service prověří stav zařízení, zjistí pomocí diagnostiky aktuální stav baterie a také zjistí, zda se na zařízení nevztahuje nějaký program opravy a pokud ano, zdarma vám ho opraví. Tento program můžete využít v jakékoliv pobočce (viz. seznam níže), kde vám prohlídku udělají i na počkání. Za pár chvil máte jistotu, že kupujete zařízení, které je v pořádku a to se určitě vyplatí.

Servis najdete na adresách: 

Nám. Republiky 1 ( Palladium)
Řevnická 1 (Metropole Zličín)
Na Pankráci 86 (Arkády Pankrác)
Roztylská 2321/19 (OC Chodov)
Chlumecká 765/6 (OC Černý Most)
Veselská 663 (OC Letňany)
Plzeňská 8 (OC Nový Smíchov)
Spálená 2121/22 (OC Quadrion)
Revoluční 764/17 (Revoluční 17).