Žádná rádoby sleva, která má za úkol pouze nalákat zákazníka, který nakonec stejně odejde s prázdnou. Sleva 200 korun na jakoukoliv opravu iPhonu. Sleva platí na stabilní ceny, za které si bylo možné nechat opravit iPhone v průběhu celého roku.



Sleva na opravu iPhonu která se opravdu vyplatí

Sleva díky které si můžete nechat Váš iPhone opravit za jedinečnou cenu! Sleva 200 korun se vztahuje na jakoukoliv opravu iPhonu, kterou si necháte provést v iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz až do konce tohoto kalendářního roku. Stačí před opravou iPhonu ukázat banner, který je přiložený na konci tohoto článku. (Stačí ho mít uložený do mobilu, nebo jej můžete také vytisknout) Sleva 200 korun Vám pak bude automaticky odečtena. Samozřejmě pak neplatíte žádné skryté poplatky. Uvedená cena je konečná a nebude navyšována.

Navíc taková výměna baterie v iPhonu trvá pouhých 10 minut a není nutné servis předem objednávat. Stačí dorazit na prodejnu a nechat si baterii vyměnit. Pokud se ovšem objednáte předem, vůbec nic tím nezkazíte, ba naopak získáte přednost před zákazníky, kteří přijdou na opravu bez objednání. Objednat si opravu iPhonu můžete prostřednictvím klasické objednávky na eshopu, nebo na jakémkoliv z uvedených kontaktů zde. Pokud Vás zajímá nějaké další podrobnosti k opravě, zavolejte na uvedené telefonní číslo, zajisté dostanete tu nejlepší možnou péči.

Ty nejzajímavější ceny, které můžete díky slevě získat!

Díky 200 korunové slevě můžete získat některé opravy iPhonů za opravdu jedinečné ceny. Například již zmiňovaná výměna baterie u iPhonu 6, iPhonu 6 Plus či iPhonu SE Vás vyjde na pouhých 590 korun. Za zmínku také rozhodně stojí výměna displeje u iPhonu 5s, která se díky slevě dostane na pouhých 1590 korun, nezapomínejte ale, že ke každé opravě iPhonu získáte přímo na prodejně Tvrzené sklo ZDARMA.

Kde je možné slevu na opravu iPhonu uplatnit?

Slevu je možné uplatnit na prodejně Tvrzenýsklo.cz – Kamenná prodejna se nachází v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Velice snadno u prodejny můžete zaparkovat, nebo dojít pěšky od stanice Metra B – Anděl. (Přibližně 250 metrů) Po dobu opravy navíc na prodejně můžete počkat, k dispozici Vám je Wifi připojení, časopisy, něco sladkého na zuby a káva. Vše samozřejmě zdarma.

Pro získání slevy si stačí uložit banner pod tímto odstavcem do Vašeho iPhonu. Banner si můžete také vytisknout na papír a ukázat jej před opravou.