Apple vydal první beta verzi macOS Mojave 10.14.4, tvOS 12.2 a iOS 12.2 veřejným beta testerům. V dnešním článku si ukážeme, co tyto aktualizace nabízí nového a jak je můžete nainstalovat.



tvOS 12.2, spárovaný s iOS 12.2, umožňuje uživatelům použít příkaz pro Siri, aby přehrála konkrétní média na Apple TV ze zařízení iOS. Můžete například požádat Siri, aby přehrála konkrétní seriál na Apple TV v obývacím pokoji. Funguje to pro hudbu i televizní obsah. Žádné další nové funkce nebyly objeveny, takže zatím přesně nevíme, co je nového, protože Apple neposkytuje poznámky k vydání. macOS Mojave 10.14.4 spolu s iOS 12.2 zavádí podporu aplikace News do Kanady, což kanadským uživatelům umožňuje číst zprávy ve francouzštině nebo angličtině. Aktualizace také zahrnuje podporu pro automatické vyplňování v Safari a automatický tmavý režim v Safari. To znamená, že pokud máte v macOS Mojave aktivován tmavý režim, při návštěvě webu, který tuto funkci podporuje se automaticky nastaví. O tom, co je nového v iOS 12.2 si můžete přečíst zde.

Ti, kteří chtějí být součástí beta testovacího programu společnosti Apple, se mohou zaregistrovat prostřednictvím webových stránky beta testování, umožňující přístup k iOS, macOS a tvOS betám.

macOS Mojave:

  • Předvolby systému – Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com