Apple vydal watchOS 5.1.3, tvOS 12.1.2, iOS 12.1.3, macOS Mojave 10.14.3 a software pro HomePod pro veřejnost. V dnešním článku se podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto aktualizace nainstalovat.



Nový software pro HomePod opravuje problém, který mohl způsobit restartování HomePodu a řeší problém, který mohl způsobit, že Siri nereaguje na příkaz. HomePod je v současné době k dispozici ve Spojených státech, Velké Británii, Austrálii, Kanadě, Francii, Německu, Španělsku, Mexiku, Číně a Hongkongu. watchOS 5.1.3 je drobná aktualizace, která se zaměřuje na zlepšení výkonu a opravy chyb zjištěných ve watchOS 5.1.2.

Podle poznámek k vydání macOS Mojave 10.14.3 aktualizace zlepšuje zabezpečení, stabilitu a kompatibilitu počítače Mac a je doporučena všem uživatelům. Jako malá aktualizace 12.x.x se tvOS 12.1.2 zaměřuje také na opravy chyb a vylepšení výkonu. iOS 12.1.3 je menší aktualizace a během beta testovacího období jsme nenalezli žádné nové nové funkce. Podle poznámky k vydání obsahuje iOS 12.1.3 opravy pro chyby, které ovlivňují iPad Pro, HomePod, CarPlay a další.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu.)

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru.

Aktualizace HomePodu:

Nový software HomePod bude automaticky nainstalován po aktualizaci na iOS 12.1.3 na spárovaném iPhonu.

Zdroj: macrumors.com