Apple vydal watchOS 5.2, iOS 12.2, macOS Mojave 10.14.4 a tvOS 12.2 pro vývojáře. V dnešním článku se podíváme na to, co o nich víme a jak tyto aktualizace můžete nainstalovat.



Zatím nevíme, jaké vylepšení přinese další aktualizace macOS Mojave, ale je pravděpodobné, že bude obsahovat opravy chyb a vylepšení výkonu pro problémy, které nemohly být řešeny v macOS 10.14.3. Také zatím není jasné, jaké funkce budou představeny v aktualizaci watchOS 5.2, ale jako software 5.x může obsahovat významnější změny než dřívější drobné aktualizace. Totéž platí i pro iOS 12.2, která může jako aktualizace 12.x  obsahovat významnější funkce než předchozí 12.x.x aktualizace. iOS 12.2 bude druhá důležitá aktualizaci systému iOS 12 po iOS 12.1, která přinesla podporu eSIM a skupinové volání ve FaceTime. Aktualizace tvOS jsou historicky drobné, zaměřují se spíše na opravy a vylepšení chyb, takže totéž můžeme očekávat i nyní.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru.
Zdroj: macrumors.com