Baví vás soutěžit, chcete vyhrát originální Apple trička z Cupertina, sluchátka Beoplay, iPhone XS nebo MacBook Air? Zapojte se do naší lednové Apple výzvy a pomozte sobě i ostatním ke skvělým cenám. Stačí jen pár minut.



Jak Apple výzva funguje?

Je to velice jednoduché. Stačí si v průběhu ledna předplatit nebo prodloužit předplatnénašeho prémiového Apple magazínu iPure, sdílet informace o soutěži a mít trochu toho štěstí. Čím lepší předplatné zvolíte, tím více cen můžete vyhrát. A co je nejdůležitější, čím více lidí se do soutěže zapojí, tím hodnotnější ceny budou. Takže čím více potenciálních účastníků se o soutěži dozví, tím lepší ceny můžete vyhrát. Pomozte nám sdílením informací o Apple výzvě a my se vám odvděčíme lepšími cenami.

 

Co přesně můžete vyhrát?

Bez ohledu na počet účastníků výzvy jsme do soutěže vložili sluchátka Beoplay H8i s aktivním potlačováním ruchů, skvělým zvukem i designem. A to není vše, bez ohledu na počet soutěžících budeme losovat ještě čtyři originální trička Apple z Cupertina. Tato trička nejde zakoupit nikde jinde, než v Apple Parku a my jsme čtyři různé motivy přivezli do ČR při naší Cestě snů. Všech 5 cen můžete vyhrát s libovolným měsíčním či ročním předplatným iPure.

Pokud se do Apple výzvy zapojí minimálně 100 soutěžících, odemkne se další cena, kterou je iPhone XS 256GB v barvě, kterou si vítěz vybere. Do slosování o tuto cenu budou zařazeni pouze předplatitelé, kteří si objednají či prodlouží libovolné roční předplatné iPure, což výrazně zvyšuje šanci na výhru!
(VÝHRA ODEMKNUTA)

A tím ještě nekončíme! Pokud se do Apple výzvy zapojí minimálně 200 soutěžících, odemkne se jako další cena MacBook Air 256GB v barvě, kterou si vítěz vybere! I zde platí, že do slosování o tuto cenu budou zařazeni pouze předplatitele, kteří si objednají či prodlouží libovolné roční předplatné. Šance na výhru je tedy nesrovnatelně vyšší, než je běžné u různých soutěží.
(VÝHRA ODEMKNUTA)

 

Jak soutěžit?

Je to jednoduché. Stačí si na webu iPure objednat a zaplatit předplatné iPure mezi 7. a 31. lednem 2019. Do slosování budete zařazeni automaticky a pokud vyhrajete jednu z cen, budeme vás kontaktovat na e-mailu uvedeném při registraci nejpozději 2. 2. 2019. Cenu je nutné si osobně převzít nejpozději do 31. 3. 2019 a není možné ji vyměnit za peněžní plnění. Ze soutěže jsou vyloučeni členové redakce iPure a jejich rodinní příslušníci.

Pokud nám pomůžete sdílením informace o soutěži ve svém okolí či na sociálních sítích, zvýšíte šanci, že se odemknou všechny ceny! Takže pojďte do toho s námi a pomozte nám z Apple výzvy udělat soutěž roku. Na sociálních sítích použijte hashtag #AppleVyzva, abychom mohli vaše příspěvky dál sdílet. 

Pořadatelem soutěže je iPurecz s.r.o. Bližší informace o soutěži můžete získat na e-mailu [email protected].

 

Co je iPure?

iPure je původní český elektronický magazín, který vychází jednou týdně v PDF podobě. Neobsahuje žádné reklamy, spekulace ani neužitečná informace. Publikujeme pouze původní, praktické návody, recenze, analýzy a postupy určené pro uživatele Apple zařízení. Každý týden se můžete těšit na 5 nových článků.

Předplatné STANDARD obsahuje přístup k PDF magazínu včetně kompletního archivu všech předchozích čísel a k webovému archivu článků. Stojí 200 Kč měsíčně.

Předplatné FULL navíc přidává audio verzi magazínuvýuková videawebináře a možnost pokládat otázky členům redakce. Stojí 400 Kč měsíčně.

Ukázkové číslo magazínu iPure si můžete stáhnout zde:

iPure 63/2018