Apple zpřístupnil nové webové stránky, které umožňují návštěvníkům prohlédnout si iPad Pro 2018. Stránka obsahuje čtyři karty, které představují hlavní vlastnosti nového iPadu: velikost obrazovky, Face ID, tenčí design a nová Apple Pencil.



Úvodní stránka zobrazuje starší model iPadu Pro s Home Button a velkými horními a spodními rámečky, ale klepnutím na obrazovku tento model vyměníte za 11palcový iPad Pro 2018, který má mnohem tenčí rámečky a žádný Home Button. Chcete-li nový iPad Pro odemknout, přejeďte prstem nahoru, podobně jako u iPhone X. Tato webová stránka také představuje Face ID, druhá záložka na novém webu simuluje proces odemykání tak, že se na displeji tabletu objeví obrazovka.

Třetí karta umožňuje návštěvníkům naklonit svůj iPhone nebo iPad tak, aby si mohli prohlédnout iPad Pro ze všech úhlů, zatímco poslední karta představuje novou Apple Pencil. Odtud klepnutím na „Další informace“ mohou zákazníci shlédnout videa, přečíst si další podrobnosti a zakoupit iPad Pro na webových stránkách společnosti Apple. Můžete si prohlédnout tyto webové stránky pomocí tohoto odkazu v prohlížeči Safari nebo Chrome na vašem iPhonu nebo iPadu.

Zdroj: macrumors.com