Na letošním veletrhu spotřební elektroniky, které se koná tento týden, oblíbený výrobce příslušenství společnost Belkin předstala novou řadu produktů, včetně nových kabelů, nabíječek, záložních baterií a sluchátek.



Kabely

Belkin předstvil několik nových kabelů Boost Charge v různých délkách včetně 1,2 m, 1,8 m a 3 m. Všechny kabely jsou pro organizační účely vybaveny koženým řemínkem, čímž se zakončují spleti, a to v černé a bílé barvě je k dispozici nový skvrnitý design. Cena je od 25$ do 35$ a budou k dispozici na webových stránkách společnosti Belkin na jaře roku 2019. Belkin nabízí kabely USB-C/Lightning, USB-C/USB-C, USB-A/USB-C a USB-A/Lightning.

Nabíječky

Belkin představil nové USB-C nabíječka a to jak do auta, tak do elektrické sítě. Adaptéry jsou dodávané s kabely USB 4G. Nabíječky USB-C jsou vhodné pro nabíjení iPadu Pro, MacBooku nebo iPhonu pomocí USB-C a USB-A kabelu. Adaptéry nabíjí zařízení až 27W a cena bude od 40 do 45$, stejně jako u kabelů na jaře 2019.

Záložní baterie

Spolu s kabely a nabíjecími zařízeními společnost Belkin představila 20.000mAh přenosnou PowerBanku s USB-C konektorem, který dokáže rychle nabít iPad Pro nebo iPhone s příslušným kabelem.

Lightning sluchátka

Poslední produkt firmy Belkin jsou sluchátka Rockstar Lightning, která jsou ideální pro všechna zařízení s již zmíněným konektorem na sluchátka.