iOttie tento týden představila na CES 2019 několik nových produktů. Nejzajímavějším novým zařízením je Easy One Touch Connect, držák do auta s podporou Amazon Alexa. Společnost iOttie také představila další držák do auta a powerbanku s bezdrátovým nabíjením Qi s USB-C.



Zařízení Easy One Touch Connect má duální mikrofon a využívá software pro potlačení šumu, který nabízí skvělý uživatelský zážitek. Uživatelé mohou požádat Amazon Alexa o přehrávání hudby, kontrolu počasí, získání jízdních instrukcí, řízení inteligentních domácích zařízení a mnoho dalšího, a to vše pomocí dvou vysoce kvalitních mikrofonů a softwaru pro potlačení šumu, který odfiltruje okolní hluk z auta. Easy One Touch Connect bude k dispozici někdy během roku za 65 dolarů.

Společnost iOttie také představila držák Auto Sense. Tento držák pro automobily má senzor pro automatické zabezpečení telefonu, když je umístěn na držáku. Auto Sense také nabízí bezdrátové nabíjení Qi. K dispozici bude za 55 dolarů později v tomto roce.

Posledním novým produktem je powerbanka iON Wireless Go Battery Pack. Nabízí USB-C, USB-A a Qi bezdrátové nabíjení. Kapacita 10 000 mAh nabízí rychlé nabíjení iPhonu a iPadu. Má malou LED diodu pro kontrolu úrovně nabití a k dostání je ve třech barvách. iON Wireless Go Battery Pack bude k dispozici během letošního roku, cena nebyla zveřejněna.

Zdroj: 9to5mac.com