Philips Hue dnes na CESu představil nové venkovní osvětlení a senzory reagující na pohyb pro rok 2019. V případě, že senzor zaznamená pohyb, tak se automaticky rozsvítí světla.



Venkovní snímač Hue je bezdrátový a pracuje s napájením z baterie, takže ho můžete umístit kdekoli. Má detekční rozsah 12 metrů a integrovaný snímač za soumraku, který zajišťuje, že světla se rozsvítí pouze tehdy, když je venku tma. Senzor Hue bude k dispozici v únoru 2019 za 50$.

Společně se snímačem byla představena i světla Philips Hue na stěnu a Philips Hue Welcome Flood Light za 110$, Philips Hue Discovery Flood Light za 140$ a Philips Hue Econic za 130$.

Welcom světlo je omezeno na jeden odstín jasného bílého světla, ale světlo Discovery je bílé a barevné prostředí, což znamená, že může být nastaveno na různé odstíny bílé barvy nebo na jeden z 16 milionů barev.

Nové osvětlení Philips Hue bude fungovat stejně jako všechna ostatní světelné s prvky Hue, což umožňuje hlasové ovládání na bázi Siri prostřednictvím aplikace HomeKit, stejně jako možnosti ovládání aplikací prostřednictvím aplikace Hue nebo aplikace Domácnost.

Světla budou také pracovat se scénami a automatizacemi, což jim umožní integraci s jinými produkty HomeKit a nastaví se, že se automaticky zapnou v určených časech, pokud je to požadováno.