Společnost Ring, která byla v loňském roce zakoupena společností Amazon, dnes představila nejnovější řadu produktů pro bezpečnost domácnosti. Její nejnovější zvonek Ring Door View Cam je nejpozoruhodnější.



Ring Door View Cam nevyžaduje vrtání nebo trvalé úpravy dveří, vyžaduje pouze odstranění stávajícího krytu. Krásně zapadá do prázdného prostoru od kukátka a vyplňuje prostor na obou stranách dveří. Je vybaven dobíjecí baterií, detekcí pohybu, snímačem nárazu pro detekci klepání, pokud zvonění není stisknuto, dvoucestný hovor a video HD 1080p, které podporuje detekci aktivity dveří, detekci osob, noční vidění a další.

Ring uvádí, že Door View Cam je ideální pro byty, protože instalace je velmi snadná. Door View Cam bude k dispozici ve Spojených státech později v tomto roce za 199 dolarů. Ring také plánuje vydat ho ve Velké Británii, Německu, Francii, Nizozemsku, Norsku, Belgii, Španělsku, Švédsku, Dánsku a Finsku. Ring přidává také nové příslušenství k jeho bezpečnostnímu systému Ring Alarm, včetně detektoru kouře a oxidu uhelnatého a spoustu dalších.

Zdroj: macrumors.com