Společnost Anker představila novou řadu přenosných reproduktorů v rámci své značky Soundcore. Vysokofrekvenční reprodukty se jmenují Rave a jsou zaměřeny na zajištění hudby pro vaši příští letní párty.



Standardní reproduktor Rave stojí 200 dolarů, je odolný proti stříkající vodě a je dodáván s dvěma výškovými reproduktory a dvěma basovými reproduktory, které kombinují a poskytují zvuk 160 W. Další v sestavě je Rave Mini, který stojí 150 dolarů, je to vodotěsný reproduktor, který je dodávan s dvěma výškovými reproduktory a dvěma basovými reproduktory a nabízí 80W výstup až na 18 hodin na jedno nabití.

Zatímco oba tyto modely nemají být vydány až do léta, Anker plánuje uvedení dvou dalších reproduktorů Rave na trh již v průběhu jara. Icon a Icon Mini jsou dva menší reproduktory odolné proti prachu a vodě a jsou dostatečně lehké na to, aby mohly plavat ve vodě. Icon obsahuje baterii, která vydrží až 12 hodin a bude stát 50 dolarů, zatímco Icon Mini nabízí osmihodinovou životnost baterie a bude stát 30 dolarů.

Kromě řady reproduktorů Rave také na jaře vydá budík Soundcore Wakey, který bude sloužit i jako bezdrátová nabíječka.

Zdroj: macrumors.com