Společnost Honeywell představila na CES 2019 své nejnovější termostaty Honeywell Home, T9 a T10 Pro. Tyto termostaty obsahují senzory, které měří teplotu a vlhkost v místnosti.



Termostaty budou v průběhu letošního roku kompatibilní s HomeKit, sdělil mluvčí společnosti Apple, což umožní je ovládat pomocí aplikace Domácnost a pomocí Siri. Inteligentní senzory nabízejí několik dalších funkcí, včetně detekce lidí, což zajišťuje že v místnosti je požadovaná teplota a rozsah, který pomáhá poskytnout pohodlí v celém domě, tvrdí Resideo. S aplikací Honeywell Home mohou uživatelé nastavovat teploty v pokoji, přepínat, která místnost je upřednostňována, přijímat upozornění na teplotu a další. Instalace T9 je velmi jednoduchá, zatímco T10 Pro vyžaduje profesionální instalaci díky ovládání vlhkosti a větrání.

Společnost uvádí, že nové termostaty série T budou k dispozici na jaře. Při jejich vydání budou podporovat Amazon Alexa a Google Assistant. Tisková zpráva společnosti Resideo nezmiňuje podporu HomeKit, ale mluvčí společnosti Apple potvrdil, že tyto produkty budou podporovat HomeKit později v tomto roce. T9 s jedním senzorem bude k dispozici u velkých obchodníků v USA a na HoneywellHome.com za doporučenou cenu 199,99 dolarů. T10 Pro bude k dispozici ve specializovaných obchodech.

 

 
Zdroj: macrumors.com