Společnost Zagg dnes představila novou řadu svých pouzder s klávesnicí navržených pro nejnovější iPady společnosti Apple – 9,7-palcového iPadu páté a šesté generace a 11 a 12,9 -palcového iPadu Pro 2018.



Slim Book Go
Slim Book Go nabízí plnou ochranu pro iPad s odnímatelnou klávesnicí. Je štíhlé a lehké a snadno ho kamkoliv přenesete. Slim Book Go nabízí podsvícené klávesy, které mohou být nastaveny na sedm barev, a vestavěný držák Apple Pencil. Je schopen se připojit k až dvěma zařízením najednou, s možností snadného přepínání mezi nimi, takže je ideální pro použití jak s iPadem, tak s iPhonem. Klávesnice je napájena baterií. Slim Book Go je k dispozici pro 9,7-palcový iPad a stojí 99,99 dolarů. Verze pro 11-palcový iPad Pro a 12,9-palcový iPad Pro budou k dispozici na jaře.

Rugged Book Go
Rugged Book Go má podobný design jako Slim Book Go, ale poskytuje lepší ochranu proti pádu, podobně jako jiné výrobky ZAGG. Ochrání vaše zařízení i proti vodě. ZAGG plánuje vydat Rugged Book Go pro 11-palcový iPad Pro na jaře za cenu 149,99 dolarů.

Messenger Folio
Messenger Folio je cenově dostupnější klávesnice řady ZAGG, která nabízí lehké ochranné pouzdro a klávesnici, která nemá podsvícené klávesy. Na rozdíl od Slim Book Go pouzdro není dvoudílné a klávesnice není odnímatelná. Messenger Folio obsahuje místo pro Apple Pencil a magnetický uzávěr pro uzamknutí pouzdra, když se nepoužívá. K dispozici bude v únoru pro 11-palcový iPad Pro za 69,99 dolarů.

Sklo + ochranný kryt VisionGuard

Spolu s novými klávesnicemi představila společnosti zařízení pro ochranu obrazovky InvisibleGlass + VisionGuard pro 9,7-palcový iPad Pro a iPad Pro 2018. VisionGuard je navržen tak, aby ochránil displej iPadu v bezpečí před poškrábáním. InvisibleGlass + VisionGuard jsou dispozici pro 11-palcový iPad Pro (64,99 dolarů), 12,9-palcový iPad Pro (74,99 dolarů) a 9,7-palcový iPad Pro (59,99 dolarů).

Zdroj: macrumors.com