DirecTV Now dnes oznámil, že v průběhu čtvrtého čtvrtletí roku 2018 ztratil 267 000 odběratelů, což způsobilo, že službu nyní využivá 1,6 milionu uživatelů, oproti 1,8 milionu v 1. čtvrtletí roku 2018 (prostřednictvím společnosti TechCrunch).



I navzdory tomuto poklesu, zůstává DirectTV Now nejoblíbenější streamingovou službou, druhý je SlingTV. Společnost AT&T připisuje tuto ztrátu tomu, že již nenabízí některé slevové balíčky, které byly k dispozici na webových stránkách. Patří sem i velmi populární balíček, který výhodně nabízel Apple TV 4K (nabídka skončila v červnu 2018). Společnost nebízela ale také další výhodné balíčky. AT&T tvrdí, že její výhodné nabídky skončily, což mělo za následek dramatickou ztrátu.

Abyste měli nárok na získání Apple TV 4K, museli jste předplatit službu na tři měsíce za přibližně 105 dolarů. Jakmile jste to udělali, společnost vám zaslala 32GB Apple TV 4K zdarma. Přestože DirecTV Now nabízí spoustu kanálů, má také řadu potíží se svou službou, což pravděpodobně vedlo k tomu, že uživatelé ji již neprodloužili. Mezi problémy patří například nespolehlivé nahrávání, různé problémy s výkonem, výpadky a další. Ačkoli mnozí doufali, že výhodná nabídka pro získání Apple TV 4K se vrátí na podzim roku 2018, jak tomu bylo před několika lety, nestalo se tak.

Zdroj: macrumors.com