Ebro Darden byl jmenován jako redaktor zaměřený na hip-hop a R&B v Apple Music, podle Billboard. Zpráva tvrdí, že Darden bude řídit tým redaktorů zaměřených na hip-hop a R&B při vývoji strategií pro umělce, alba a skladby ve Spojených státech i v zahraničí.



Darden řekl, že jeho nová pozice je celosvětová. „Toto je celosvětové postavení. Takže, jak to budu umět, udělám to samé v Americe v USA, Africe, Indii, Japonsku, Brazílii a dalších zemích. Budu tam, kde jsou R&B a hip-hop populární a pracuji na vytváření komunikace mezi komunitami po celém světě prostřednictvím Apple Music.“ Rachel Newman redaktor Apple Music sdělil: „Jsme nadšeni, že se Ebro připojuje k nám na plný úvazek. Po tom, co se dlouho věnoval hip-hopu, R&B a popové hudbě má co nabídnout.“
Darden zůstane v New Yorku a bude pokračovat v show „Ebro in the Morning“ na místní rozhlasové stanici HOT 97 v pracovních dnech ráno. Bude také pokračovat v představení nejnovější hip-hopové hudby a zpráv na jeho show na rádiu Beats 1 v odpoledních hodinách v týdnu, podle zprávy.

Zdroj: macrumors.com