Ebro Darden, který byl jmenován redaktorem se zaměřením na Hip-Hop a R&B v Apple Music, se nedávno posadil na rozhovor s magazínem Complex, kde sdílel některé myšlenky o své nové funkci, budoucnosti Apple Music a dalším.



Darden říká, že bude dohlížet na strategii a směr všech věcí, které souvisejí s Hip-Hopem a R&B po celém světě, a ujistil, že Apple Music je zaměřen na ty správné umělce. Část jeho práce bude zahrnovat hledání hudby z celého světa. Darden říká, že se považuje za velkého fanouška hip-hopu a zaměří se na hledání dalších hvězd a na pomoc umělcům.
Také naznačuje, že při zvýraznění hudebního obsahu jsou klíčovým aspektem lidé. „Právě lidé mají největší schopnost, aby zlepšili naši platformu.“ Dalším cílem je sloučit poselství Apple Music a Beats 1.

Apple Music nabízí seznamy skladeb přizpůsobené náladám nebo tomu, co posloucháte a Beats 1 je živá rozhlasová stanice s mixy a obsahem jako jsou hudební videa, rozhovory a další. Darden se domnívá, že streamingové služby musí být více stabilní po delší časové období. Apple Music má před konkurencí výhodu, protože se zaměřuje více na lidi a snaží se o vylepšení služby v průběhu času. Darden zpochybňuje, jak Spotify zpřístupnil důvěryhodným umělcům, aby mohli nahrávat obsah přímo do služby, a říká, že Apple nemá v současné době v plánu zpřístupnit něco podobného. Právě teď se Apple snaží, aby Apple Music byl nejlepší aplikací pro lidi, kteří mají zájem o streamingové služby.

Zdroj: macrumors.com