Víte, že si můžete stáhnout playlisty a alba přímo do vašich Apple Watch? V dnešním článku si ukážeme, jak na to, postup je poměrně jednoduchý. Aniž byste ale hudbu jakkoliv ukládali, Apple Watch již uloženou hudbu má.



Pokud jste uživatelem Apple Music, budete mít uložené vaše oblíbené skladby a novou hudbu. A každý týden se seznam skladeb obnoví. K dispozici můžete mít také další seznam skladeb nazvaný Heavy Rotation, který ukládá pár vašich nejčastěji přehrávaných skladeb. V předchozích verzích Apple Watch jste byli omezeni na 2 GB hudby z celkové kapacity 8 GB.

Apple Watch Series 4 nabízí celkem 16 GB úložného prostoru pro hudbu, aplikace a watchOS. Pokud jste spokojeni s tím, jaká hudba byla automaticky nainstalována, připojte své AirPods a vyberte si, co chcete poslouchat klepnutím na aplikaci Hudba. Zobrazí se vám obrazovka posledně přehrávaných skladeb. Pokud jste místo toho zvolili možnost Knihovna, nyní vybíráte ze všech skladeb, bez ohledu na to, zda jsou uloženy v Apple Watch nebo ne.

Nyní víte, jak hrát hudbu, která je uložena ve vašich Apple Watch. Existuje však otázka, jak postupovat, když chcete uložit konkrétní hudbu. Na svém iPhonu přejděte do aplikace Watch a vyberte kartu Moje hodinky. Posuňte dolů a klepněte na položku Hudba. Zde existuje část nazvaná Playlisty a alba, kde najdete možnost Přidat hudbu.

Klepněte na ni a dostanete možnost vyhledat skladbu nebo si budete moci vybrat mezi umělci, albami, žánry a podobně.

Zdroj: appleinsider.com