Společnost Belkin je známá řadou příslušenství pro iPhone a když společnost Apple představila podporu pro bezdrátové nabíječky založené na Qi, společnost Belkin rychle vydala odpovídající příslušenství.



Boost Up Wireless Charging Dock, který byl představen v září, je nejnovější zařízení, které kombinuje bezdrátovou nabíječku Qi s nabíjecím dokem pro Apple Watch a dalším portem USB-A. Boost Up Wireless Charging Dock je podobná ostatním nabíječkám společnosti Belkin s kulatou nabíjecí plochou, která obsahuje bezdrátovou nabíjecí cívku.

Základna nabíječky slouží i jako stojan. Základna je mírně skloněná, což usnadňuje používání iPhonu, když je umístěn na doku. Základna je pokryta materiálem, který zabraňuje tomu, aby se iPhone během nabíjení posunul nebo pohyboval.

iPhone nemůžete vložit do doku horizontálně kvůli Apple Watch, takže je omezen na vertikální nabíjení. Apple Watch se nabíjí v orientaci na šířku, takže pracuje s režimem nočního stolku.

Několik recenzí uvádí, že nabíječka Belkin není v některých případech kompatibilní se zařízením iPhone XS Max, protože iPhone je trochu vyšší.

Na boku doku je LED dioda, která je sice výrazná, ale není rušivá v noci, když spíte. Belkin uvádí, že nabíječka detekuje cití objekty, informuje vás tedy, když se něco dotýká nabíječky, co by tam nemělo být. Boost Up Wireless Charging Dock podporuje nabíjení 7,5 W, takže může nabíjet iPhone 8 a novější. 7,5 W je maximální rychlost bezdrátového nabíjení, kterou podporují iPhony.

Nabíjecí dok pro Apple Watch poskytuje 5W, což je standardní. Není to ale ideální pro zařízení s vyšším výkonem, jako například iPad.

Pokud se pokusíte nabít iPad nebo iPad Pro, bude se nabíjet velmi pomale. Pokud ale zkusíte nabít iPad mini, nabíjení bude fungovat skvěle. Boost Up Wireless Charging Dock pro iPhone a Apple Watch je možné zakoupit na webové stránce Belkin za 159,99 dolarů nebo z Amazonu za 140 dolarů.

Zdroj: macrumors.com