AirPods se snadno spárují s zařízením iOS, ale pokud je chcete použít s Macem, není to tak snadné. AirPods se téměř vždy automaticky připojí k vašemu preferovanému zařízení, ale jejich spolehlivost v systému macOS není stoprocentní.



Naštěstí existuje vynikající aplikace třetí strany s názvem ToothFairy, která zlepšuje zkušenosti s používáním AirPods v systému macOS. ToothFairy není nová aplikace – původně byla vydána pro macOS před rokem. Pomocí této aplikace je mnohem jednodušší propojit vaše AirPods (stejně jako jakékoli jiné zařízení Bluetooth) s Macem. V systému macOS musíte v liště nabídek kliknout na ikonu Bluetooth a vybrat zařízení, ke kterému se chcete připojit. ToothFairy zjednodušuje tento proces: jakmile je vaše zařízení přidáno do aplikace, jednoduše kliknete na ikonu a zařízení se rychle připojí.

ToothFairy nabízí mnohem více, než zjednodušit proces připojení. Také zvyšuje spolehlivost připojení. ToothFairy je schopen zlepšit spolehlivost v systému macOS – zejména pokud jde o AirPods. Například když vaše AirPods odeberete z jejich pouzdra, jednoduše kliknete na ikonu, kterou jste přidali do panelu nabídek, a rychle se připojí k Macu. ToothFairy je asi nejužitečnější pro připojení AirPods, ale můžete jej použít také s jakýmkoli jiným příslušenstvím Bluetooth.

Zdroj: 9to5mac.com