Služba FuboTV tento týden tiše spustila podporu pro aplikaci TV v Apple TV, což umožňuje uživatelům propojit svůj účet FuboTV s aplikací TV a sledovat všechny pořady a filmy služby FuboTV.



Znamená to, že FuboTV je nyní druhou televizní streamingovou službou, která spolupracuje s aplikací TV, v loňském říjnu stejnou podporu spustila PlayStation Vue. Uživatelé mohou objevit obsah FuboTV v aplikaci TV a všechny pořady a filmy budou označeny značkou „Dostupné na: FuboTV“. Předplatitelé mohou tyto filmy přidat do své fronty ke sledování v aplikaci TV a když ho začnou sledovat na FuboTV v aplikaci TV se toto sledování objeví.

Při prvním otevření filmu nebo televizního pořadu z aplikace TV uživatelé uvidí úvodní obrazovku s žádostí o povolení k připojení FuboTV k aplikaci TV. Jakmile budou připojeni, budou moci sledovat obsah FuboTV v aplikaci TV prostřednictvím svých zařízení Apple, včetně Apple TV, iPhonu a iPadu. Apple zatím nepřidal FuboTV do seznamu podporovaných služeb na svých webových stránkách.

Zdroj: macrumors.com