Společnost Apple změnila své pokyny pro vývojáře. Tyto pokyny obsahují rady, aby aplikace měly modernější design, stejně jako podrobně popisují některé základní pravidla, které vývojáři musejí dodržovat.



Například cena měsíčního předplatného musí být jasně uvedena. Apple také objasňuje pravidla týkající se používání upozornění. Dokumentace společnosti Apple říká, že je v pořádku umožnit předplatitelům, aby věděli o novém obsahu přidávaném do aplikace v průběhu času, ale nemohou být použity k odesílání přímé reklamy do uzamčené obrazovky. Vývojáři také musejí dodržovat pravidla týkající se předplatného a oznámení o předplatném. Platba musí být účtována po potvrzení o nákupu.

Předplatné se automaticky obnovuje, pokud není zrušeno nejméně 24 hodin před koncem aktuálního období. Odběry může uživatel spravovat a zrušit tím, že přejde do nastavení účtu v App Store. Apple také chce, aby některé aplikace, jako je Forest Explorer a Ocean Journal, poskytly vizuální příklad toho, jak uživatelům předloží předplatné. Pravidla ale jako taková se nezměnila, pouze tyto pokyny poskytují jasnější informace o tom, jak Apple očekává, že aplikace budou vypadat.

Zdroj: 9to5mac.com