Společnost Totallee je známá pro své nejtenčí pouzdra pro iPhony již od roku 2013. V dnešním článku si představíme tato skvělá pouzdra, které pomáhají zařízení chránit bez toho, aniž by přidávala objem.



Totallee nyní nabízí svou řadu tenkých pouzder na Amazonu za pouhých 28,97 dolarů, včetně dopravy zdarma pro členy Prime.

Elegantní minimalismus
Pouzdra Totallee jsou jen 0,5 mm tenká a jsou neuvěřitelně lehká. Výsledkem je minimalistické pouzdro, který téměř nejde vidět. To ale neznámená, že váš iPhone dostatečně neochrání. Tato pouzdra nabízejí mimořádnou ochranu proti poškrábání a nárazům a jsou navrženy tak, aby odolaly každodennímu používání, aby vaše zařízení vydrželo déle. Jsou také vybaveny prostorem kolem fotoaparátu, který ho chrání. Pokud hledáte pouzdro, který přidá ochranu a zároveň zachová původní vzhled vašeho iPhonu, tyto pouzdra jsou pro vás ideální. Nyní můžete koupit pouzdra pro všechny iPhony, včetně iPhone XS, iPhone XR a iPhone XS Max. Můžete si také vybrat pouzdra pro starší modely iPhone. Nezáleží na tom, které pouzdro si vyberete, u všech získáte dvouletou záruku.

Téměř neviditelné

Silikonové pouzdro společnosti Totallee je určeno pro lidi, kteří chtějí chránit své zařízení, ale zachovat zároveň jeho vzhled. Je vyrobeno z měkkého a trvanlivého materiálu TPU a chrání iPhone před nárazem a není téměř vůbec vidět. Umožňuje vám zachovat svůj nový iPhone bez značek a log, typických pro většinu ostatních výrobců. Totallee také nabízí koženou verzi pouzdra výhradně na svých internetových stránkách. Jsou to jedny z nejtenčích kožených pouzder na trhu. Kožené pouzdra jsou k dispozici za 39 dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com