Ve snaze zpříjemnit aplikaci Twitter, společnost v příštích týdnech spustí beta verzi aplikace pro vybranou skupinu uživatelů, která bude testovat nové funkce. My se v dnešním článku na pár připravovaných funkcí podíváme.



Navzdory uvedení chronologické časové osy zpět do hlavní aplikace, bude Twitter v nové beta verzi testovat algoritmicky tříděné odpovědi. Twitter říká, že některé odpovědi jsou již takto tříděny. Stejný druh algoritmického řazení, který Twitter použil na vaši hlavní časovou osu, by mohl zjednodušit hledání odpovědí. Ty důležité odpovědi – jako ty od vašich přátel na Twitteru – se přesunuly nahoru. Dalším novou funkcí, kterou společnost chce testovat, je vylepšení interaktivních tlačítek. Stručně řečeno, Twitter testuje odstranění označení to se mi líbí a odpovědí na hlavní časové ose.

Budete-li je chtít znovu zobrazit, budete muset klepnout na tweet. Sara Haider, ředitelka pro správu produktů Twitter, tvrdí, že do programu bude přijato pouze několik tisíc lidí a že uživatelé budou mít možnost diskutovat a hovořit o nových a nadcházejících funkcích. Společnost říká, že počáteční beta verze se zaměří na zásadní redesign zaměřený na konverzační vlákna na platformě. Také bude k dispozici zbrusu nové barevné schéma a různé vizuální odlišení odpovědí.

Zdroj: 9to5mac.com