Apple dnes rozšířil svou marketingovou kampaň do Francie a Spojeného království poté, co byla zahájena v Německu koncem loňského roku. Nová stránka „Why iPhone“ („Proč iPhone“) na webových stránkách společnosti Apple v každé zemi zdůrazňuje důvody, proč byste si měli vybrat zrovna iPhone.



Stránka zdůrazňuje základní věci od odpovědnosti společnosti Apple za životní prostředí až po zlepšení výkonu systému iOS 12 s ochranou soukromí funkcí, jako je Face ID, Mapy a také FaceTime. Každá část v seznamu lze rozšířit a zobrazit další informace. Zde je to, co říká Apple například o ochraně uživatelských dat: „Ve společnosti Apple se domníváme, že ochrana osobních údajů je základním lidským právem. Vaše osobní údaje patří vám a nikomu jinému.

A zatímco některé společnosti prodávají vaše data, my to neděláme. Řekneme vám, jestli shromažďujeme vaše údaje a oznámíme vám, jak jsou používány. Například tyto údaje můžeme využít k tomu, aby iPhone byl uživatelsky přívětivější. A můžete vždy změnit nastavení, abyste omezili množství informací, ke kterým lze přistupovat.“ Dnes Apple také sdílel tři nové videoklipy na svém YouTube kanálu:

https://youtu.be/unDGr_-SST4

https://youtu.be/aAg0f5ow3nQ

https://youtu.be/Cylv4cWksHo

Zdroj: macrumors.com