Apple představil novou službu Apple TV Channels, kterou můžete najít v nově aktualizované aplikaci TV. Díky tomu je k dispozici na každém zařízení, kde můžete najít aplikaci TV.



Najdete tam obsah například od Showtime, HBO, Epix, CBS All Access a dalších. Tyto služby si můžete předplatit přímo v aplikaci TV, a to prostřednictvím účtu iTunes. Obsah se vám také přímo v této aplikaci přehraje, není tedy potřeba instalovat další aplikaci. Můžete si zaplatit za to, co chcete. Obsah je na vyžádání a bez reklam. V této funkci je také k dispozici rodinné sdílení. Aplikace Apple TV byla také přepracována. Existují nové funkce, které využívají pokročilé strojové učení k určení obsahu, který by se vám mohl líbit. Karta „Sledovat nyní“ vám pomůže určit, co budete sledovat.

K dispozici jsou také nové, přepracované karty pro filmy, televizní pořady, sport, děti a knihovnu. Apple uvádí, že aplikace se zaměřuje na to, aby vám pomohla vyhledat nový obsah, který chcete sledovat. Nová aplikace TV se službou Apple TV Channels bude k dispozici v květnu. Dostupná bude na Apple TV, iPadu, iPhonu a Macu. Ovšem budete ji moci najít také na televizorech LG, Sony, Samsung, Vizio, Roku a Fire TV. K dispozici bude ve více než 100 zemích.