Firma stojící za celosvětovou bazarovou aplikací Letgo oznámila v březnu ukončení služeb a odchod ze střední a východní Evropy. Ukončení mělo být 31.3.2019 na webu letgo.cz zmizela hláška o ukončení služby. Služba potichu 1.4.2019 opět ožila a funguje v celém svém rozsahu vč. vytvoření nových inzerátů nebo nové registrace. Provoz byl znovu obnoven i na Slovensku, Slovinsku a v Chorvatsku.



Bohužel se zatím nepodařilo zjistit, co stojí za změnou o odchodu z trhu, kam firma Letgo investovala nemalé prostředky do reklamy s kampaní „Vyfoť, sdílej, domluv a prodej„. Jediné, co bylo oficiálně zveřejněno 31.3.2019 prostřednictvím Facebooku Letgo CZ: „Nahrávání inzerátů na letgo je opět v provozu! Opět můžete nahrávat svoje inzeráty.

Pokud se uživatelé ptají na podpoře, tak je jim zaslána jediná automatická odpověď: „Vzhledem k nečekaným událostem bohužel nejsme schopni odpovědět na všechny Vaše dotazy. Velice se omlouváme za vzniklé potíže a skutečnost, že Váš problém nebyl vyřešen včas. Uvědomujeme si, že je tato situace frustrující. Nepodařilo se nám poskytnout službu, kterou si zasloužíte,

Aplikace Letgo má na celém světě přes 100 milionů stažení a denně registruje přes 500 tisíc nových inzerátů.