Apple vydal 4. beta verzi iOS 12.3, macOS Mojave 10.14.5, watchOS 5.2.1 a tvOS 12.3 vývojářům. My si v dnešním článku ukážeme, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat.



iOS 12.3 a tvOS 12.3 obsahují novou verzi aplikace TV. Rozhraní aplikace bylo zjednodušeno a obsahuje sekce pro filmy, televizní pořady, sportovní přenosy a obsah pro děti a v systému iOS je k dispozici samostatná spodní lišta pro knihovnu, vyhledávání a sledování. Také obsahuje novou službu Apple TV Channels, která je jednou z novou hlavní funkcí. Mezi nové kanály, které zde můžete najít patří CBS All Access, Starz, Showtime, HBO, Nickelodeon, Mubi, The History Channel Vault a Comedy Central Now. Během beta verze se však uživatelé mohou přihlásit k odběru Showtime, Starz, Smithsonian, EPIX a Tastemade.

Není ještě jasné, jaké nové funkce obsahuje macOS Mojave 10.14.5, ale pravděpodobně zahrnuje opravy chyb a vylepšení výkonu. Díky této aktualizaci bude macOS bezpečnější, jelikož aktualizace vydané mimo Mac App Store, budou muset projít procesem notářského ověření společnosti Apple. watchOS 5.2.1 se pravděpodobně také zaměří spíše na opravy chyb a další zlepšení výkonu, než na významné aktualizace funkcí.

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: macrumors.com