Twitterrific byla jednou z aplikací, která byla k dispozici i bez App Store, byla vydaná pro Jailbroken zařízení. Ovšem bez App Store by Twitter nebyl tam, kde je dnes. Dnes se podíváme na to, která Twitter aplikace je nejlepší.



Jedním ze společných důvodů, proč lidé preferují jednu z aplikací třetích stran, je to, že jsou bez reklam. I když bych byla ráda, aby Twitter umožnil zakoupit si aplikaci pro zbavení se těchto reklam, vím, že bez nich by Twitter nevydělal žádné peníze. Lidé, kteří používají aplikace třetích stran, jsou pravděpodobně nejaktivnějšími uživateli služby Twitter.

Nejlepší aplikace Twitter pro iPhone

Twitter

Twitter vytvořil aplikaci snadno použitelnou s vloženými náhledy odkazů, možností použití GIFů a schopností vytvářet vlákna a živým videem přes Periscope. Pro lidi, kteří používají službu Twitter jako způsob, jak sledovat nejnovější zprávy, je oficiální aplikace idealní. Má také některé skvělé funkce, jako jsou skupinové přímé zprávy a okamžitá oznámení. Celkově je aplikace dobrá. Má pěkný design, je často aktualizována, a podporuje všechny nejnovější funkce Twitteru. Twitter je k dispozici zdarma v App Store.

Twitterrific

Twitterrific je aplikace, která byla k dispozici ještě před App Store. To ale vyžadovalo jailbroken zařízení. V průběhu let byl několikrát změněn design a byla několikrát opravena. Twitterrific je velmi dobrá aplikace. Zatímco základ je stejný jako oficiální aplikace Twitter, má ve srovnání s ní některé jedinečné vlastnosti. První je tlumení, které vám dává možnost skrýt určité hashtagy, URL domény nebo fráze. Je to užitečné, pokud chcete blokovat určitá témata. Oficiální aplikace nabízí také možnost blokovat témata, ale aplikace Twitterrific má tuto funkci rozsáhlejší. Jedním z klíčových rysů Twitterrific je jednotná časová osa, ve které můžete vidět odpovědi na hlavní časové ose, a to i v případě, že tuto osobu nesledujete. Aplikace má skvělý design, chybí však spoustu nových funkcí, které Twitter představil nedávno. Twitterrific je zdarma ke stažení v App Store a můžete odemknout vylepšenou verzi za 129 Kč, která odstraňuje reklamy.

Tweetbot

Tweetbot je k dispozici už několik let a má spoustu skvělých vlastností. Stejně jako v aplikaci Twitterrific i zde chybí některé nové funkce. Jednou z výhod, které ale přináší je schopnost používat seznamy na časové ose. Tato funkce může být užitečná pro témata, které chcete sledovat. Tweetbot nabízí také možnost udělat si poznámky o profilech, které vidíte jen vy. Tato funkce může být užitečná, pokud používáte Tweetbot ke komunikaci se zákazníky. Můžete ji použít jako způsob, jak si udělat poznámky o klientech. Tweetbot lze stáhnout za 129 Kč v App Store.