Společnost Caviar nenabízí moc konceptů iPhone. Obvykle nabízejí telefony, které jsou pokryty zlatem, platinou a diamanty. Tentokrát přišli s konceptem iPhone Z, což je módní skládací zařízení.



iPhone Z je luxusní skládací telefon, který lze dvakrát složit a je vybaven trojitým fotoaparátem. Je také pokrytý 90 diamanty. Při otevření je přístroj vybaven 10,4 palcovým flexibilním displejem, který lze dvakrát složit. Není jasné, kdy Apple vydá skládací telefon, možná v roce 2021. iPhone Z můžete používat v režimu stojanu, což je ideální pro sledování videa. iPhone Z můžete ale také použít v režimu selfie nebo tabletu. Režim tabletu poskytuje maximální otevření obrazovky a rozlišení 3876 x 2758 pixelů.

Režim notebooku rozdělí zařízení do dvou částí, přičemž jedna část je klávesnice a druhá obrazovka. Koncept Caviar zahrnuje přední kameru s Face ID a hlavní fotoaparát, který obsahuje 3 senzory, všechny mají 15 megapixelů. K dispozici je širokoúhlý fotoaparát, ultra širokoúhlý fotoaparát a teleobjektiv. Tentokrát je skener otisků prstů zpět a na obrazovce je integrováno Touch ID. Používá ale také Face ID. Caviar odhaduje, že zařízení by mělo stát přibližně 3261 dolarů.