Společnost Logitech dnes představila nové pouzdro s klávesnicí Slim Folio Pro, které je navrženo pro 11 a 12,9palcový iPad Pro. Má vestavěnou podsvícenou klávesnici, která je alternativou k Smart Keyboard, kterou nabízí Apple.



Slim Folio Pro se připojuje k iPadu Pro pomocí Bluetooth, nikoli prostřednictvím konektoru Smart Connector, ale vydrží až tři měsíce na jedno nabití, takže jej nemusíte často nabíjet. Slim Folio Pro lze použít při psaní i kreslení. Polohování iPadu v pouzdru umožňuje psát na klávesnici, která podle Logitech umožňuje rychlé a přesné psaní. Klávesnice obsahuje řadu klávesových zkratek pro provádění činností, jako je nastavení jasu, změna hlasitosti a další. Po stránách je iPad volný, takže je možné nabíjet druhou generaci Apple Pencil. Magnetická západka drží Apple Pencil na místě, když se nepoužívá, takže se neztratí.

Slim Folio Pro je navržen tak, aby chránil rohy přístroje a chránil přístroj od poškrábání a odření. Logitech Slim Folio Pro bude k dispozici od dubna na webových stránkách společnosti Logitech. Slim Folio Pro pro 11palcový iPad Pro bude stát 120 dolarů, zatímco  pro větší 12,9palcový iPad Pro bude stát 130 dolarů.