Včera jsme zveřejnili video, které načrtlo myšlenky o nadcházejícím 6K displeji společnosti Apple. Podívejte se na video, jak prezentuje aktualizovanou diskusi o Apple 6K displeji.



Pro nový displej má smysl, aby odpovídal některým charakteristikám iMacu Pro, včetně vertikální velikosti a DPI. Takové rozhodnutí by zajistilo, že Apple 6K displej by mohl sloužit jako bezproblémové rozšíření již existujícího iMacu Pro. Displej je ultra-široký ideální pro tvůrce různého obsahu. Myšlenka ultra-širokých displejů není nová, protože jsme nedávno zhodnotili 5W2K UltraWide od společnosti LG. A to by byl pro Apple problém s displejem společnosti LG.

Zdá se, že Apple bude řešit tento problém tím, že vytvoří displej, který začíná skutečnou 5K stopou a zároveň ji rozšiřuje o další pixely. Toto horizontální zařízení se hodí pro tvůrce různého obsahu, zejména při práci s aplikacemi, jako je Final Cut Pro X, Adobe Premiere, atd.

Poměr stran 2,17:1 je širokoúhlý aspekt, který je skvělý pro tvůrce různého obsahu. Taková panel by byl vybaven standardním rozlišením „Retina“ s rozlišením 3120×1440 pixelů.

Jak se na 6K displeji Apple zobrazí další rozlišení? Zde je pohled na to, jak by se 6K displej společnosti Apple postavil na další populární displeje.

Takový displej poskytuje mnohem více možností než displej s rozlišením 4K UHD a výrazně více pixelů než displej UltraWide 5K2K společnosti LG.

Displej Apple 6K obsahoval 17 971 200 pixelů oproti 14 745 600 pro iMac Pro. Pri pohledu na to z marketingového hlediska, díky 5K iMacu a iMacu Pro je nyní k dispozici mnoho lidí, kteří používají 5K displeje. Musíte také zvážit možnost, že se společnost Apple nestará o to aby se vyrovnávala s předchozími produkty. Jde o to, že stále neznáme odpovědi na mnoho přetrvávajících otázek a odpovědi neznáme, dokud se neobjeví další podrobnosti o 6K displeji společnosti Apple.