Když spárujete AirPods s vaším iPhonem, iPadem nebo Apple Watch spárují se automaticky i s dalšími vašemi zařízeními, kde používáte stejný iCloud účet. To znamená, že pokud jste již spárovali své AirPods s jedním z vašich dalších zařízení, pak by se měly připojit i k Apple TV.



Samozřejmě, pokud z nějakého důvodu se automaticky nepřipojí, můžete to také udělat ručně. Zde je návod, jak se to dělá. Aby bylo možné je úspěšně připojit, musíte používat tvOS 12.2 nebo novější pro AirPods 2, zatímco první generace AirPods vyžaduje tvOS 11 nebo novější.

Jak spárovat AirPods s Apple TV

  • Stiskněte a podržte tlačítko na zadní straně nabíjecího pouzdra AirPods, dokud světlo uvnitř pouzdra nezačne blikat bíle.
  • Na Apple TV spusťte aplikaci Nastavení.
  • Přejděte na položku Zařízení > Bluetooth.
  • Vyberte AirPods, když se objeví v seznamu Ostatní zařízení.
  • Spusťte proces párování klepnutím na tlačítko Připojit zařízení. Po dokončení budou vaše AirPods připojeny k Apple TV a připraveny k použití.

Jak rychle připojit AirPods k Apple TV

Nyní, když jsou vaše AirPods úspěšně spárovány, můžete je rychle a snadno připojit k Apple TV. Jednoduše přejděte na domovskou obrazovku Apple TV, podržte tlačítko Přehrát/Pozastavit na Apple TV Remote a poté vyberte AirPods ze zobrazeného seznamu.