V dnešním článku si představíme Pouzdro Burkley Turner Smart Leather Folio, které má čtyři rohové chrániče a strany jsou zapuštěné, což znamená, že nabízí dobrou všestrannou ochranu vašeho zařízení. Je však těžší iPad do pouzdra vložit nebo z něj sundat.



Jakmile si ale zvyknete, trvá to jen několik vteřin, jde to ale hůře a je o něco méně pohodlné než například pouzdro od Apple. Pouzdro Burkley je k dispozici v hnědé, kávové, khaki a černé barvě a vypadá velmi luxusně a navíc má krásnou koženou vůni. Vnější kryt je ze 100% hovězí kůže, která odolává vlhkosti lépe než ostatní kůže, takže nabízí trochu jistoty, pokud iPad přenášíte například v dešti. Obvykle dávám přednost matné kůži, ale v tomto případě leštěná hnědá kůže vypadá velmi pěkně. Vnitřek je z mikrovláknové kůže, která také dobře vypadá a chrání iPad před poškrábáním při vkládání a vyjímání.

Hlavní rozdíl mezi tímto pouzdrem a pouzdrem od společnosti Apple je, že nabízí větší ochranu oproti mírné ztrátě pohodlí při manipulaci. Je také znatelně silnější než obal od Apple. Všechny čtyři reproduktory a tři tlačítka jsou volně dostupné, takže použitelnost není vůbec ovlivněna. Pouzdro Burkley se magneticky uzavírá stejně jako pouzdro od Apple, je také o něco tvrdší/pružnější. V orientaci na psaní však funguje dobře. Burkley Leather Smart Folio Cover pro 12,9palcový iPad Pro je k dispozici na vwebových stránkách společnosti za 119 dolarů. Pouzdro pro 11palcový iPad je k dispozici za 99/119 dolarů v závislosti na barvě. K dispozici jsou také další verze pro ostatní modely.