Společnost Cozy nedávno vydala svůj nejnovější produkt, tvořítka na led „Drink Different“, které vám vytvoří led ve tvaru Macintosh. Tvořítka fungují dobře a výsledkem jsou kostky ledu ve tvaru Macu, které si nadšenci Apple určitě oblíbí.



Formy jsou vyrobeny ze silikonového materiálu, který naplníte vodou a pak vložíte do mrazáku, podobně jako každá jiná tvořítka. Jsou ale větší než standardní kostky, takže jeden nebo dva jsou ideální pro normální skleničku. Tvořítka vytváří klasický tvar Macu, který obsahuje nápis „Hello“ a malý výřez pro disk.

Formu můžete získat ve třech barvách: šedá, béžová a zelená, z nichž všechny jsou identické a mají stejný tvar. Forma vytvoří poměrně přesné znázornění Macintosh Classic. Musíte si ovšem dávat pozor, jak je naplníte, některé nemusejí mít ideální tvar a mohou být trochu vyboulené, i tak ale znázorňují všechny detaily a vypadají důvěryhodně.

12,99 dolarů je moc za tvořítko na led, ale pokud hledáte dárek pro fanouška Apple, nebo se vám produkty Apple líbí, je to to pravé pro vás. Tvořítka lze zakoupit na stránkách Cozy za 12,99 dolarů.

.