Apple již nenabízí displej 5K LG UltraFine v Apple Store ve Spojených státech, přičemž displej je nyní označen jako „Vyprodáno“ a není k dispozici pro vyzvednutí v žádném Apple Store.



Ze stránek společnosti Apple zatím displej nebyl odstraněn, takže není zcela jasné, zda Apple plánuje doplnit zásoby. Apple minulý měsíc odstranil 4K LG UltraFine Display ze svého seznamu nabízených zařízení, a před tím, byl po určitou dobu uveden jako „Vyprodáno“, takže by Apple mohl plánovat odstranění displeje z webu v blízké budoucnosti. Displeje 4K a 5K UltraFine byly navrženy společností LG ve spolupráci s Apple a byly vytvořeny pro použití s ​​MacBookem Pro 2016 a 15palcovým MacBookem Pro, které poprvé podporovaly Thunderbolt 3.

Displej UltraFine s úhlopříčkou 27palců byl vybaven rozlišením 5120 x 2880, širokým rozsahem barev P3 a výkonem 85 W pro nabíjení MacBooku Pro. Apple ho prodával za 1 199 dolarů. 27palcový displej 5K UltraFine je stále k dispozici u Best Buy, B&H Photo a Amazon a je stále uveden na webových stránkách společnosti LG. Apple pravděpodobně přestal tento displej prodávat, protože je několik let starý a protože pracuje na vlastním novém displeji.