AirUnleashed je další pokus napodobit nabíjecí podložku AirPower. Apple nakonec práci na AirPower ke zklamání mnoha fanoušků ukončil. Ještě předtím jsme mohli vidět několik společností, které vydaly vlastní nabíjecí podložku, ale AirUnleashed nás zaujal.



Poté, co jsme ho použili minulý týden, jsme byli příjemně překvapeni. AirUnleashed je bezdrátová nabíječka, která zvládne nabíjet váš iPhone, AirPods a Apple Watch najednou. Je obalena měkkým, bílým silikonovým materiálem, který je skvělý na dotek a zabrání tomu, aby se vaše zařízení pohybovala. Dno je pokryto jiným materiálem, který vypadá jako mikrovlákno, a to by mělo chránit, když je nabíječka zapnutá.

Na horní straně nabíječky můžete vidět jemně tištěné plusové značky, které označují bezdrátové nabíjecí cívky. Kabel USB-A je umístěn napevno, což znamená, že jej nelze vyměnit, pokud by se něco stalo.

Zařízení nemohou být umístěna kdekoli na podložce, musí být umístěna v označených místech – buď v jedné ze dvou nabíjecích cívek nebo v jamce Apple Watch. Cívky také nemají stejnou rychlost nabíjení. Cívka nalevo, která má kolem sebe více místa, může nabíjet rychleji než ta, která je vhodnější pro AirPods. Cívka pro iPhone má výkon 7,5 W, pro Apple Watch 2W a nabíječka pro AirPods 5W.

AirUnleashed je jedna z nejlepších nabíječek, které jsme viděli. Má skvělý vzhled a dělá přesně to, co chcete. AirUnleashed je k dispozici za 99 dolarů na webových stránkách společnosti.