Společnost Throwboy vyrobila kolekci polštářů, které byly navrženy tak, aby vypadaly jako nejdůležitější zařízení, které Apple vydal v průběhu let, včetně Apple II, původního Macintoshe, iMac G3, iPodu a iPhonu.



Všechny polštáře jsou vyrobeny z měkkého plyše, i když displeje a další detaily jsou často vyrobeny z plsti nebo jsou vyšívány. Všechny polštáře stojí od 39,99 dolarů, ale k dispozici jsou v různých velikostech.

Například polštáře představující Mac jsou mnohem větší než polštáře představující iPhone nebo iPad. Vzhledem k velikosti rozdílů jsem překvapena, že všechny stojí stejně, zejména proto, že polštáře představujcíí Mac mají větší množství detailů.

Polštář představující iPhone je vyroben podle původního iPhonu, který byl vydán v roce 2007. Polštář je vyroben z šedého materiálu. Vrchní a spodní rámečky jsou vyrobeny ze stejného plyšového materiálu v černé barvě, zatímco obrazovka je mírně odlišný materiál, aby vynikla.

Myslím, že polštář by vyniknul, kdyby měl vyšitých více ikon, ale samozřejmě by to bylo mnohem více práce, takže i tato jednodušší verze je skvělá. K dispozici je vyšívaný Home Button, tlačítko pro ovládání hlasitosti na boku, tlačítko pro vypnutí, reproduktor a mikrofon a zadní výřez fotoaparátu.

Je nejmenší ze všech polštářů (13x7x3 palce), takže pokud chcete polštářek představující zařízení Apple, který nezabere spoustu místa, je ten pravý pro vás.

Polštář předsatvující iPod je podobný polštáři iPhone, ale o něco větší a tlustší. Je vyroben z bílého plyšového materiálu podle originálního iPodu vydaného v roce 2001. K dispozici je žlutý displej a vyšívané kolečko. Je velký 13×8,5×4 palce.

Polštář představující Macintosh je pravděpodobně můj nejoblíbenější. Měří asi 10x8x11 palců a je perfektní například na gauč. Je vyrobený z plyšového béžového materiálu s černým plyšem zobrazující displej, vyšívanou disketovou mechanikou a duhovým logem.

V zadní části jsou detaily, které odpovídají zařízení z roku 1984, například mřížky ventilátorů, výřezy reproduktorů a další vyšívané součásti.

Polštář iMac G3 je navržený tak, aby vypadal jako jeden z iMaců a díky modrým detailům je to nejpestřejší polštář. Je velký asi 13x9x8 palců, takže je o něco větší než ostatní.

Displej v přední části je vyroben z šedého plyšového materiálu, s bílým plyšem kolem a modrou plyšovou tkaninou na zádech. Reproduktory a disková mechanika jsou vyšívány.

Polštář, který představuje Apple II, je největší, měří 13x5x13 palců. Stejně jako na ostatních polštářích, jsou zde vyšívané detaily, které přesně kopírují Apple II. Je zde také duhové logo. Je vyroben z béžového plyšového materiálu, s černým plyšovým materiálem vzadu.

Všechny polštáře z kolekce Iconic lze zakoupit na webových stránkách Throwboy za 39,99 dolarů.