Společnost Brydge nedávno představila svou nejnovější klávesnici určenou pro 11ti a 12,9palcový iPad Pro 2018. Klávesnice podporuje technologii Bluetooth má stejný design jako v minulosti.



Jedná se o nejméně objemné klávesnice třetích stran. Na klávesnici jsou dvě gumové vložky, do kterých váš iPad Pro zapadne a které jej drží bezpečně na místě. Můžete ho složit tak, jako byste měli notebook (a když ho zavřete, jsou tam malé gumové výstupky, které zabrání dotyku kláves na displeji).

iPad lze snadno otevřít i zavřít a když ho zavřete, obrazovka iPadu se vypne. Můžete  umístit iPad do jakéhokoliv úhlu, který je pro vás nejvhodnější bez ohledu na to, zda píšete na rovném povrchu jako je stůl nebo na klíně. Ve spodní části jsou gumové nožičky, které váš iPad udržují na místě.

Má magnetický zadní kryt, který je podobný Smart Cover v tloušťce i designu. Je určen k ochraně zadní části iPadu, když je klávesnice připojena. Můžete také připevnit Apple Pencil 2 a nabíjet ji.

Brydge Pro je vyroben z hliníku a je k dispozici buď v šedé nebo stříbrné barvě, aby odpovídal iPadům. Je sice těžká, ale oceňuji, že je mnohem tenčí než konkurenční klávesnice.

Na jedné straně je jeden USB-C port, který se používá pro nabíjení. Úroveň baterie můžete zkontrolovat na klávesnici pomocí tlačítka baterie, ale Brydge říká, že byste měli nabíjet pouze jednou za rok v závislosti na tom, jak často klávesnici používáte. Stejně jako všechny klávesnice třetích stran, se připojuje k iPadu přes Bluetooth.

Klávesy jsou měkké, ale nejsou zdaleka tak pevné jako klávesy na MacBooku Pro 2016 nebo novějším, ale píše se na ni dobře.

Klávesnici Brydge Pro pro iPad Pro lze předobjednat na webové stránce společnosti. Pro 11palcový iPad stojí 149,99 dolarů, zatímco pro 12,9palcový iPad stojí 169,99 dolarů.