Apple Watch mívají docela spolehlivou životnost baterie. V určitých případech však možná budete potřebovat více energie – například když cestujete. Přečtěte si, jaké jsou nejlepší powerbanky pro Apple Watch.



Jaké jsou nejlepší powerbanky pro Apple Watch?

Ugreen

Přenosná cestovní powerbanka společnosti Ugreen obsahuje 2 200mAh dobíjecí baterii, je dodávána s integrovaným nabíjecím pukem. Ugreen Portable Travel má MFi certifikaci a obsahuje port USB-A, který umožňuje rychlé nabíjení iPhonu a dalších zařízení. Baterie  2,200mAh je dostatečná k tomu, aby vám Apple Watch nabila 3-4x, což je ideální pro víkendové cestování. Jediná nevýhoda je, že musíte nabít Ugreen pomocí microUSB kabelu, i když jeden je součástí. Ugreen Portable Travel je k dispozici za 53,95 dolarů na Amazonu.

Griffin

Pokud chcete powerbanku, která bude malá a snadno přenosná je pro vás tahle od společnosti Griffin skvělá volba. Připojíte ji k vašim klíčům a máte ji všude s sebou. Obsahuje 1050mAh životnosti baterie, zvládne vám tedy dobít Apple Watch přibližně 2x. Samotná powerbanka se bohužel dobíjí přes microUSB, ale opět je součástí dodávky. Zahrnuje také šikovný vestavěný stojan, k dispozici je za 31 dolarů.

MIPOW

Pokud hledáte powerbanku s nejvyšším možným výkonem, MIPOW prodává jednu s MFi-certifikací, kerá má baterii 6 000mAh. Díky ní můžete Apple Watch nabít až 10x. Také má integrovaný kabel Lightning, který umožňuje snadné nabíjení iPhonu. K dispozici je za 99,99 dolarů.