iPhone, který bude letos vydán by mohl uživatelům umožnit připojení dvou párů Bluetooth sluchátek současně, podle japonského blogu Mac Otakara, který cituje nejmenovaný zdroj z dodavatelského řetězce.



Tato funkce bude podobná funkci Dual Audio od společnosti Samsung, která uživatelům umožní přehrávat hudbu nebo jiný zvuk ze dvou připojených Bluetooth zařízeních. Funkce na iPhonu by fungovala podobně. Uživatel by mohl spárovat dvě sluchátka – například AirPods a Powerbeats Pro – a poslouchat hudbu společně s přítelem. Momentálně mohou uživatelé připojit více Bluetooth sluchátek, ale pouze na jednom audio profilu Bluetooth.

Apple by mohl také přinést tuto funkci na iPhone 8, iPhone X, iPhone XS a iPhone XS prostřednictvím aktualizace softwaru. Mac Otakara je velmi přesný, ovšem občas sdílí nepřesné informace. Očekává se, že Apple v září představý nové iPhony. Zprávy naznačují, že to bude 5,8 a 6,5palcový iPhone s OLED displejem vybavený trojitým objektivem, spolu s 6,1palcovým iPhonem s LCD displejem s fotoaparátem s dvojitým objektivem. Název těchto zařízení zatím není jasný.