V dnešním článku se podíváme na to, zda stojí za to koupit si sluchátka Powerbeats Pro, pokud již vlastníte Powerbeats 3, nebo, které jsou pro vás vhodnější, pokud se snažíte rozhodnout mezi těmito dvěma.



Powerbeats 3 jsou tu již několik let. Obě vypadají podobně a obě dokonale ruší okolní hluk. Největší rozdíl mezi nimi je samozřejmě v kabelu, který spojuje Powerbeats 3, protože to nejsou bezdrátová sluchátka jako Powerbeats Pro. Bezdrátová sluchátka jsou bezpochyby lepší ve většině situací, ale drát zajišťuje, že neztratíte jedno sluchátko, protože jsou svázány dohromady. To by mohlo být pro některé lidi vhodnější. Obě jsou pohodlné díky čtyřem koncovkám v různých velikostech, Powerbeats Pro sedí lépe, ale výrazný rozdíl mezi nimi není. Ušní háčky na Powerbeats Pro se zdají být odolnější, ale ani háčky Powerbeats 3 nejsou náchylné k rozbití.

Powerbeats 3 mají jediné fyzické tlačítko pro jejich zapnutí a vypnutí a mají ovládání na drátu pro přehrávání hudby. Powerbeats Pro nemají žádný drát, takže na sluchátkách jsou fyzická tlačítka pro ovládání hudby a změnu hlasitosti. Powerbeats Pro mají pouzdro, které poskytuje další dobu používání, i Powerbeats 3 mají pouzdro, ale je křehké a silikonové. Powerbeats 3 se může pochlubit 12hodinovou životností, zatímco Powerbeats Pro nabízí devět hodin, ale s výše uvedeným pouzdrem je můžete používat dalších 24 hodin.

 

Powerbeats 3 mají čip W1, podobně jako původní AirPods, což umožňuje jednoduché párování a přepínání zařízení, ale není to tak jednoduché jako párování Powerbeats Pro, kde stačí otevřít pouzdro v blízkosti iPhonu a proces párování je zahájen, ale s Powerbeats 3, musíte držet tlačítko napájení po dobu pěti sekund. Powerbeats Pro mají aktualizovaný čip H1, který umožňuje rychlejší párování, podporu „Hey Siri“ a vylepšený dosah. Pokud jde o zvuk, Powerbeats 3 nezní špatně, ale nezní tak dobře jako Powerbeats Pro.

Powerbeats Pro mají stupeň odolnosti vůči vodě IPX4, zatímco Powerbeats 3 nemají žádný stupeň ochrany proti vodě. Mezi těmito dvěma sluchátky je obrovský cenový rozdíl, ale pokud cena není pro vás rozhodující, Powerbeats Pro jsou jasným vítězem a stojí za nákup.