Nová sluchátka Powerbeats Pro se již pomalu dostávají k prvním zákazníkům. Ti mohli sluchátka předobjednat již minulý týden, zatím ale pouze v USA a Kanadě. Jak jsou na tom sluchátka se svou kvalitou zvuku a hodí se pro každého? Na to se podíval magazín Macrumors.



Přetože Apple bude sluchátka nabízet ve čtyřech barvách – slonovinová, mechová, námořnická modř a černá, v současné chvíli prodává pouze poslední zmíněnou. Ostatní barvy přijdou až později v létě.

Powerbeats Pro – totálně bezdrátová sluchátka

PowerBeats pro působí v uších pohodlně a přirozeně. Jsou lehké, ovšem při delším nošení budete pravděpodobně sluchátko v uších již pociťovat. Zárověň jsou však hodně specifická a ze začátku nebudou v uších sedět každému. Chce to praxi správně nasadit velikost háčků. Můžete se ovšem spolehnout na to, že v uších sedí 100% a redaktorovi se nestalo, že mu PowerBeats Pro vypadly z uší. To platí i pro náročnou fyzickou aktivitu. Pozitivní zpráva pro lidi, kteří nosí brýle – sluchátka se i tak za uši pěkně chytnou.

Pokud jde o kvalitu zvuku a budete mít Powerbeats Pro správně v uších, zvuk působí působivě. Všechno je plné, ostré, jasné a části písní zůstávají rozeznatelné. Basy zní skvěle a nejsou „zablácené“, což je častý problém bezdrátových sluchátek. Díky špuntům navíc padnout do ušního kanálu a narozdíl od AirPods, utopí okolní hluk.

Powerbeats Pro mají pouzdro na přenášení, ale mnohem větší než v případě AirPods. Nejde tedy až tak o kapesní záležitost. Pouzdro od novinky je zároveň nutné nabíjet pomocí Lightning kabelu, nikoliv bezdrátově.

Sluchátka jsou plně bezdrátová. V tuto chvíli dostupné pouze v černé barvě.

Za zmínku určije stojí H1 čip, který funguje bezvadně a vy se tak s Apple zařízením spárujete ihned. Přestože PowerBeats Pro fungují stejně jako AirPods a je možné je ovládat pomocí fráze „Hey Siri“ nebo při vyndání sluchátek z uší přestane hudba hrát, sluchátka mají i fyzická tlačítka.

Novinka od Beats nabízí až 9 hodin poslechového času na jedno sluchátko a 24 hodin šťávy si uchovává ve svém pouzdru. Zároveň je zde možnost rychlého nabíjení. To vám dodá další 1,5 hodiny zábavy.