Apple již dříve umožnil svým zaměstnancům testovat Apple Card, ale nyní rozšiřuje testování na mnohem větší skupinu prostřednictvím interního testovacího programu, který byl spuštěn tento týden.



Zaměstnanci se mohou zaregistrovat přímo ze svých osobních zařízení, přičemž část karty je aktivována okamžitě a fyzická karta má být odeslána do dvou až tří týdnů. Tento test umožňuje objevit a vyřešit chyby a další problémy před spuštěním Apple Card pro veřejnost. Fotografie Apple Card ukazují, že testovací verze je plně funkční, zaměstnanci mohou přijímat hotovost, platit účty, vidět stav objednávky fyzické karty a získat technickou podporu prostřednictvím textových zpráv.

Uživatel= mohou také naplánovat platby a spravovat připojené bankovní účty. Uživatelé budou mít také možnost nastavit Apple Card jako výchozí způsob platby pro nákupy. Nákupy můžete zkontrolovat v aplikaci Wallet na iPhonu, kde jsou podrobně seřazeny v různých kategoriích, jako je zdraví, jídlo, nakupování a další. Apple plánuje letos v létě vydat Apple Card ve Spojených státech a Bloomberg říká, že Apple již diskutuje o vydání Apple Card v Evropě.