V dnešním článku se zaměříme na klávesnice pro iPad Pro 2018 a porovnáme si klávesnici Brydge Pro s Apple Smart Keyboard. Apple Smart Keyboard je tenká, elegantní klávesnice, která je skvělá na psaní.



Při psaní není hlučná a připojuje se k iPadu pomocí Apple Smart Connector, takže není potřeba žádné párování ani vestavěná baterie. To je důvod, proč je klávesnice tak tenká a elegantní.

Klávesnice Brydge Pro přemění vzhled vašeho iPadu Pro do podoby MacBooku s pevným hliníkovým tělem, nabízí také téměř neomezený úhel pohledu.

Jedna z mnoha skvělých funkcí je skutečnost, že má vyhrazené iOS zkratky pro ovládání hudby, jas obrazovky a ovládání hlasitosti, které Smart Keyboard nenabízí. Klávesy jsou také podsvícené až třemi různými možnostmi jasu. Brydge Pro se nabíjí přes USB-C a životnost baterie má být rok. Obě klávesnice také nabízejí režim kreslení nebo tabletu. Na Smart Keyboard je to velmi rychlé, ale na klávesnici Brydge je to trochu komplikované, musíte iPad vyjmout, otočit a znovu složit. Pokud jde o celkovou hmotnost, Smart Keyboard moc objem nepřidává. Klávesnice Brydge Pro je mnohem těžší a je také silnější.  Pokud hledáte štíhlou a elegantní klávesnici, je Smart Keyboard přesně pro vás.

Apple Smart Keyboard se prodává za 179 dolarů pro 11palcový iPad Pro, zatímco Brydge Pro pro 11palcový iPad Pro stojí 149 dolarů. Klávesnice Brydge Pro je skvělá díky její kvalitě, funkcím a ceně.