Aplikace Parallels Toolbox pro Mac byla aktualizována na verzi 3.5 a obsahuje několik nových funkcí, včetně historie schránky, časovače vypnutí, nástroje pro úsporu energie a schopnosti skrýt některé ikony.



Seznam nových funkcí:

– Historie schránky: Zachycuje to, co je zkopírováno do schránky, včetně prostého a formátovaného textu. Nabízí také fulltextové vyhledávání, oblíbené položky a nastavení pro shromažďování obsahu po dobu až 30 dnů. Můžete také pozastavit historii nebo vyloučit aplikace, což uživatelům umožní další přizpůsobení nástroje.

– Skrýt ikony nabídek: Umožňuje uživatelům skrýt některé ikony z panelu nabídek vytvořením ikon viditelných a neviditelných. Méně důležité ikony se začnou zobrazovat, pouze když uživatel klepne na ovládací prvek nástroje na panelu nabídek. Skryté ikony se automaticky skryjí, když se uživatel vrátí do práce s aplikacemi z ovládacího menu.

– Úspora energie: Aktivuje několik nastavení, včetně skrytých, která snižují spotřebu systémových zdrojů a prodlužují výdrž baterie a šetří až 8 procent spotřeby energie. Automaticky zjišťuje stav počítače, když je napájen z baterie, a aktivuje možnosti, které uživatelé mohou povolit nebo zakázat.

– Časovač vypnutí: Umožňuje vám nastavit časovač, ve kterém počítač přejde do režimu spánku nebo vypnout od okamžiku, kdy stisknete tlačítko „Start“, což vám ušetří energii.

Parallels Toolbox pro Mac sojí 19,99 dolarů ročně. Roční předplatné zahrnuje bezplatné aktualizace s novými a vylepšenými nástroji, jakmile budou k dispozici.